Продукція

Мікро-Мінераліс (Бор)+МЕЗастосування мікродобрива Мікро-Мінераліс (Бор)+МЕ усуває дефіцит бору в рослинах, регулює процеси запилення та вуглецевий і білковий обмін, стимулює синтез фітогормонів. Збільшує врожайність та якість отриманого врожаю. Підвищує імунітет та стійкість рослин до бактеріальних захворювань.

Склад мікродобрива Мікро-Мінераліс (Бор)+МЕ,
амонійно-карбоксилатних комплексонів, %

B

N

10,0

2,0

 

 

Дефіцит бору в рослинах спричиняє

  • Нагромадження фенолів (токсичні сполуки життєдіяльності рослин);
  • Гальмування розвитку генеративних органів: зменшення числа квіток та зав’язі, зменшення кількості стручків і насіння (ріпак), дуплистості плодів (буряк, картопля),  розвитку коричневої гнилі (капуста), буріння верхівки, припинення росту листків (соняшник);
  • Деформування листків;
  • Затримки в розвитку пилку.

Переваги Мікро-Мінераліс (Бор)+МЕ

  • Завдяки інноваційній технології виробництва не справляє фітотоксичного впливу на рослину.
  • Містить низку мікроелементів, які сприяють швидкому та повному засвоюванню бору рослиною.
  • Сприяє розвитку генеративних органів.
  • Збільшує кількість квіток та попереджає їх абортивність.
  • Покращує здатність рослини протистояти бактеріальним хворобам, дуплистості плодів, гниллям.
  • Підвищує вміст цукрів.
  • Збільшує строки зберігання продукції.

Застосування

Норма витрати препарату Мікро-Мінераліс (Бор)

Культура, що обробляється

Норма витрат
препарату

Фаза розвитку культури

Максимальна кількість обробок

Ріпак

1-1,5 л/га

Фаза 4-6 листків;
відновлення вегетації;
фаза бутонізації

3

Цукровий буряк

Фаза 6-8 листків;
фаза 10-12 листків;
перед змиканням рядків.

3

Кукурудза

Фаза 7-9 листків.

1

Бобові

Фаза бутонізації;
початок наливу зерна.

2

Соняшник

Фаза 2-3 пари листків; фаза 5-6 пар листків.

2

Картопля

Фаза бутонізації.

1

Овочі

Через 2 тижні після сходів;
через кожні 7-10 днів після першої обробки (двічі).

3

Сади, плодово-ягідні насадження та виноградники 2,0-4,0 л/га В період вегетації. 3-4

Норма виливу робочої рідини: 200-300 л/га – польові культури та 600-1000 л/га для плодово-ягідних насаджень, садів та виноградників.